MiniTix stopt per 1-11-2015

Klanten willen snel, gemakkelijk en veilig kunnen betalen. Contactloos betalen is een nieuwe betaalmethode, die daarin voorziet. Door een telefoon of bankpas kort tegen de terminal te houden vindt een betaling plaats, rechtstreeks vanaf de bankrekening. De telefoon of pas moet hiervoor zijn voorzien van een chip voor Near Field Communication (NFC). De betaling gaat sneller doordat de klant bedragen onder 25 euro zonder pincode kan betalen. Ook voor online betalingen zijn er goede alternatieven voor een snelle betaling. Zo kunnen steeds meer consumenten betalen met iDEAL via de eigen mobiel bankieren app. 

Nu deze vormen van betalen de nieuwe standaard worden, worden andere betaaloplossingen zoals MiniTix afgebouwd. Een uniforme betaalwijze voorkomt verwarring in het gebruik. Alle bedrijven en instellingen waar MiniTix wordt geaccepteerd, krijgen de mogelijkheid om voor 1-11-2015 andere betaalmethodes te accepteren. Vanaf deze datum kunnen er geen MiniTix-betalingen meer worden geaccepteerd.

Wilt u meer weten over het overstappen van MiniTix naar contactloos betalen, neem dan contact op met uw Rabobank of maak direct online een afspraak via de site van de Rabobank

Inloggen

U kunt hier inloggen in het MiniTix Dashboard. Vul hieronder uw e-mail adres in om een inlogcode in uw mailbox te ontvangen. Met deze inlogcode krijgt u vervolgens toegang tot uw persoonlijke dashboard.

Let op: de inlogcode is 10 minuten geldig en werkt slechts eenmaal. Wanneer u op een later tijdstip nogmaals wilt inloggen, vraagt u dus telkens opnieuw een inlogcode aan.